Doorgaan naar artikel

Verzending & retour

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Je bestelling zal binnen vijf tot zeven werkdagen verzonden worden. Afhankelijk van het formaat van je bestelling ontvang je wel of geen tracking informatie.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Indien je bestelling met tracking verzonden is ontvang je een e-mail waarmee je de bestelling kunt volgen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt je bestelling in originele staat en ongebruikt binnen 14 dagen retourneren op eigen kosten. Zodra de retourzending verwerkt is ontvang je het aankoopbedrag retour. Let op: inserts (challenges, dashboards etc) mogen NIET retour.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourmelden via het contactformulier. Inserts (challenges, dashboards etc) mogen NIET retour. Je ontvangt een label in je mailbox waarmee je het pakket kunt retourneren. Retourkosten bedragen €6,95 en worden ingehouden bij de terugbetaling van je bestelling.

Wat is het retour verwerkingstermijn?

Zodra de retourzending is binnengekomen zal deze binnen 5 werkdagen verwerkt worden. Je ontvangt een e-mail zodra de terugbetaling is verwerkt.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Dat kan zeker, dit dient zo snel mogelijk gemeld te worden anders is de kans groot dat de order al onderweg is. Mocht je order al onderweg zijn is annuleren niet meer mogelijk en kun je alleen retourneren.

Productvragen

Wat is het materiaal van de challenges?

Alle challenges worden op 160 grams papier gedrukt zodat deze steviger zijn en makkelijk in en uit een mapje gehaald kunnen worden. Mocht het product gelamineerd zijn of een andere dikte hebben staat dit erbij aangegeven. Op gelamineerde papieren kun je het beste schrijven met een permanente marker en het uit wissen met bijvoorbeeld aceton.

Kan je een design op maat maken?

Omdat er erg veel vraag naar is kan ik helaas niet alles op maat maken. Uiteraard kan je een bericht sturen en kan ik met je meekijken. Alle nieuwe ideeën worden ook allemaal opgeschreven!

Hoeveel zipper enveloppen kunnen er in de mapjes?

Het ligt er aan hoeveel geld er per mapje in gaat en of je bijvoorbeeld alleen maar muntstukken erin doet. Bij muntgeld kan het mapje al gauw minder makkelijk sluiten. Er kunnen in ieder geval 10 zipper enveloppen in de mapjes.

Budgetthing cadeaubon

Hoe ontvang ik de cadeaubon?

Je ontvangt de Budgetthing cadeaubon feestelijk verpakt bij jou in de brievenbus zodat het geven nog leuker wordt! *hiervoor worden de standaard verzendkosten gerekend, indien je boven de €75 besteed is verzending geheel gratis.

Hoelang is mijn cadeaubon geldig?

De Budgetthing cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf aanschafdatum.

Waar kan ik de bon verzilveren?

Je kunt de bon verzilveren bij het afrekenen online, je kunt het bedrag ook in delen verzilveren.

Mag ik de cadeaubon retourneren?

De cadeaubon kan niet geretourneerd worden na aanschaf.

Overige informatie
  • Je kunt de cadeaukaart niet inwisselen voor contant geld en eventuele retouren zullen ook weer teruggeboekt worden op de cadeaukaart.
  • Je kunt geen andere cadeaubon aanschaffen met de aangekochte bon.
  • Er kan geen kortingscode gebruikt worden bij het aanschaffen van een cadeaubon.
  • Boven de €75 euro bij aanschaf van een cadeaubon is verzending gratis.
  • Je kunt het saldo van de cadeaukaart via de mail bij ons opvragen mocht je tussentijds willen weten hoeveel er nog op staat.
Drawer Title
vergelijkbare producten